Yrityksemme

Koneurakointi Järvinen Ky on Keski-Suomessa, Jyväskylän Nyrölässä, sijaitseva perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1969, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Matti Järvinen aloitti metsäurakoinnin Ford 3000 -traktorilla tehden töitä lähialueilla. Toimittuaan muutamia vuosia yhden ihmisen yrityksenä, alkoi toiminta vähitellen kasvaa konekalusto- ja työntekijämäärän suurentuessa. Vuonna 1989 yritysmuoto muuttui toiminimestä kommandiittiyhtiöksi, kun Jarkko Järvinen tuli mukaan yrityksen toimintaan valmistuttuaan hakkuukoneenkuljettajaksi Jämsänkosken metsäkonekoulusta. Samana vuonna yritys hankki ensimmäisen monitoimikoneensa. Tästä alkoi yrityksen metsäkoneurakointitarjonnan laajeneminen. Metsäurakoinnin lisäksi yritys teki pieniä urakoita maanrakennuspuolella traktorikaivurilla. 2000-luvun alussa yritys vastasi kasvavaan kysyntään hankkimalla ensimmäisen Komatsu-merkkisen kaivurinsa. Maansiirtopuolelle laajennettuaan yritys alkoi tehdä ympärivuotisesti kaivuritöitä sekä erilaisia maansiirrollisia töitä kunnallistekniikasta tontin kaivuuseen ja mullanajosta mullan seulontaan.

Tänä päivänä Koneurakointi Järvinen Ky tekee puuhakkuita mm. metsäyhtiöille, Jyväskylän kaupungille ja lukuisille yksityishenkilöille. Maansiirtopuolella kaivurit kaivavat kunnallistekniikkaa ja ovat töissä yksityishenkilöiden työmailla. Lisäksi yritykseltä löytyy kalustoa myös lumenauraukseen sekä kiinteistö- ja maataloustöihin. Asiakkaille halutaan tarjota ammattitaitoista ja laadukasta työtä, siksi koneistonkin on oltava kunnossa. Koneurakointi Järvinen Ky:ssä on luotettu jo vuosia John Deeren ja Komatsun koneisiin.

Koneurakointi Järvinen Ky:n menestyksen tukena, kovan työn ja yrittäjähengen lisäksi, ovat toimineet yrityksen arvot ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Pitkä ja värikäs historia pohjautuu ajatukseen olla uudistuskykyinen ja pysyä ajan hermolla. Parhaaksi toimintatavaksi on havaittu kokemuksen, uusimman kaluston ja kovan työn yhdistäminen. Koneurakointi Järvinen Ky:n mottona on, ettei pidä tarttua vain yhteen asiaan, jonka osaa, vaan uusia yrittämisen muotoja tulee jatkuvasti kokeilla. Kehittämällä toimintaa eteenpäin, yritys pystyy vastaamaan tehokkaasti nykyajan haasteisiin ja asiakkaiden toiveisiin.