Metsäurakointi, puunkaato & muut työt

Koneurakointi Järvinen Ky on koneurakoinnin moniosaaja, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavan palveluvalikoiman. Maanrakennuksen ohella pääpalveluitamme ovat metsäurakointi, pihatyöt sekä puunkaato.

Jyväskylä ja Keski-Suomi ovat pääasiallista palvelualuettamme, mutta tarjoamme myös lavettikuljetukset koko Suomen laajuudella. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti, luotettavasti ja tietysti vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Metsäurakoinnin palvelut

Olemme tehneet metsäurakointia jo yrityksemme alkuajoista eli vuodesta 1969 lähtien. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme sanoa olevamme paitsi oman työmme, myös alamme asiantuntijoita. Metsäurakointi aloitettiin aikoinaan yhden traktorin voimin, josta olemme vuosien mittaan kasvattaneet sekä kalustomme määrää että palveluvalikoimaamme.

Koneurakointi Järvinen Ky:n tarjoamiin metsäurakoinnin palveluihin kuuluvat harvennukset, avohakkuut, energiapuunkorjuu, tonttihakkuut ja puunkaato. Tarjoamme myös risujen ja puiden poiskuljetuksia sekä tienvarsien risujen murskausta. Meillä on monipuolinen metsäkonekalusto, jolla voimme operoida tehokkaasti niin pieniä kuin isompiakin urakoita sekä laajoja alueita.

Käytössämme oleva kalusto metsäurakointiin:

Puunkaato turvallisesti

Mikäli puusto on esimerkiksi liian lähellä rakennuksia tai sähkökaapeleita, se on huonokuntoista tai se halutaan myydä, täytyy puut kaataa. Meiltä niin pihapuiden kaato kuin muukin puunkaato sujuu monivuotisen kokemuksen tuomalla varmuudella, turvallisesti ja siististi. Teemme puunkaatotyöt useimmiten koneellisesti, mutta pienemmät projektit toteutamme miestyönä; tällaisia ovat esimerkiksi kohteet, joihin ei pääse koneilla. Arvioimme sopivimman menetelmän aina tapauskohtaisesti. Tarvittaessa voimme myös kuljettaa kaadetut puut pois tontilta omalla kuljetuskalustollamme.

Tilaa ammattimainen puiden kaato Jyväskylän seudulla meiltä! Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja tehokkaasti niin metsäurakointi- kuin puunkaatotöissäkin.